Angels & Oils Challenge

Heeee wat leuk dat jij mee wilt doen aan de Angels & oils Challenge.

Je hebt mij misschien al vaker horen praten over essentiële olie. Ik gebruik deze olie heel doelbewust om mijn frequentie te verhogen of om ze hoog te houden.

De olie is een tool, een hulpmiddel om je spirituele bewustzijn te verruimen.

Het mooie is dat er oliën bestaan die je met hun specifieke kenmerkend engelen kunnen ondersteunen.De engelen zijn dol op de essentiële olie. Engelen hebben namelijk ook hun eigen kwaliteiten.

De energie van de engelen wordt door de energie van de olie versterkt,dit geeft de engelen de mogelijkheid om intenser aanwezig te kunnen zijn in je leven. Angels & Oils zijn ook werkelijk een match made in heaven ♥

Tijdens de Angels & Oils challenge mag jij zelf gaan ervaren hoe het is om de energie van de engelen te versterken met die van de olie.

Zou jij graag je engelenfrequentie willen verhogen, om zo je te communiceren? Schrijf je in en doe mee ♥

Ben jij nog niet bekend met de olie van Young Living? Dan mag je meedoen aan deze challenge.

Iedereen die zich inschrijft krijgt van mij een mailtje terug, ik bevestig hiermee je deelname en zal naar je adres vragen.

Ik stuur je  enkele dagen  voor dat het 3 juni is twee staaltjes toe. Deze gaan we tijdens de challenge gebruiken.Het is mijn bedoeling, dat je kunt ervaren hoe het is wanneer engelenenergie zich versterkt met de energie van de olie.Gebruik jij al olietjes ??? Dan hoef je me niet speciaal je adres door te mailen, je gebruikt dan gewoon je eigen olietjes.

Ik nodig je ook uit voor de besloten fb groep. Dit is de groep waarin de challenge plaats vindt.

De challenge duurt 7 dagen en zal worden afgesloten met een zoomcall.

Voor deze zoomcall nodig ik je uit met een speciale link en mag je me allerlei vragen stellen.

Het lijkt mij geweldig om je tijdens deze challenge te leren kennen.

Liefs Daniëlle