Allerzielen

Normaal gesproken besteden we met allerzielen extra aandacht aan onze dierbare.Normaal gesproken doen we dat in een groep bij mij in de praktijk.Normaal gesproken maak ik een engelenaltaar klaar met daarop de foto’s die de deelnemers meenemen.Normaal gesproken nodig ik de engelen uit om deze avond bij ons te zijn.Normaal gesproken schrijven de deelnemers thuis 3 vragen op een blaadje en nemen deze mee.Normaal gesproken branden we kaarsjes en plaatsen intenties.Normaal gesproken fluisteren de de engelen mij de antwoorden op de vragen in mijn oor.

We zijn samen, met z’n allen.

Dit jaar doen we anders.Dit jaar zijn de plekjes in de praktijk al bezet en is er toch plek voor iedereen.Dit jaar maak ik ook een engelenaltaar.Dit jaar zet ik daar ook de foto’s op die de deelnemers meenemen.Dit jaar branden we ook kaarsjes en beantwoord ik de vragen.

Samen met de engelen heb ik het volgende bedacht.

Jij mag mij een foto  mailen van je dierbare, je mag in de mail ook max. 3 vragen stellen.

Maar let op, stel je vragen duidelijk. Ik ga me namelijk afstemmen op de foto en schrijf voor jou de antwoorden die de engelen mij in mijn oor fluisteren op.Jij ontvangt van mij op 2 november een e-mail met daarin een prachtige mail met de boodschappen die ik mocht ontvangen.

Via onderstaande blauwe button kun jij eenvoudig je “digitale” deelname reserveren. 

De kosten voor deze digitale deelname €20,-

Tijdens de allerzielenavond bij mij in de praktijk komt de foto die ik via de mail ontvang, ook op het engelenaltaar. Natuurlijk brand ik daar ook een kaarsje voor en vraag ik de engelen ook om hun liefdevolle energie naar de persoon op de foto te sturen.