Danielle Franssen

Angel Blessing Therapie

Wat is Angel Blessing therapie?
Angel Blessing therapie is een bijzondere energetische behandeling waarbij de therapeut wordt ondersteund door engelen van het Angel Blessing field. Het doel van deze therapie is om blokkades en weerstand op emotioneel, spiritueel en zielsniveau te transformeren naar balans. Dit transformatieproces wordt door de therapeut begeleid, en wanneer de balans hersteld wordt, zal de energie weer gaan stromen, en ervaart men levensvreugde.

De therapie richt zich op het herstellen van harmonie en natuurlijke balans in het lichaam, en bevordert het zelfherstellend vermogen van de mens, wat door de engelen wordt gezien als vitale levenskracht. Zoals bij andere energetische therapieën wordt er met energie gewerkt, maar bij Angel Blessing therapie wordt de energie van engelen van het Angel Blessing field gebruikt.

Tijdens een sessie laten deze engelen hun energie stromen naar de cliënt via de handen van de therapeut, waardoor de behandeling extra krachtig wordt. De Angel Blessing therapeut kan extra ondersteuning bieden met behulp van edelstenen en essentiële oliën, bijvoorbeeld voor bescherming of het reinigen van de aura.

Extra informatie
Belangrijk om te weten is dat Angel Blessing therapie complementair is en geen alternatief voor conventionele geneeskunde. Cliënten worden altijd aangemoedigd om door te gaan met medische behandelingen en medicatie tot het advies wordt gegeven om te veranderen of te stoppen door hun eigen arts. Angel Blessing therapie staat open voor iedereen en kan worden ervaren tijdens een 60-minuten durende sessie op een behandelbedje, waarbij de kleding aanblijft. De prijs voor een sessie bedraagt €50,-.

De energetische Angel Blessing Sessies worden door verschillende zorgverzekeraars vergoed. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden voor vergoeding bij jou zorgverzekeraar.