Angels & Oils boekje

 ♥ Angels & Oils gids♥

♥ Nog uitgebreider ♥

Dit is de uitgebreide en nieuwe versie van het Angels & Oils gids.

De engelen geven mooie boodschappen en adviezen. Niet alleen in het boekje maar zeker ook in de inspiratie kaarten. Deze bevinden zich achteraan in het boekje. Je kunt ze uitknippen en als inspiratie kaarten gebruiken.

Zooooooo fijn om elke dag te starten met een mooie boodschap van de engelen.

De notitie bladen zijn te gebruiken om bijvoorbeeld na het mediteren je gedachten op papier te zetten of om al je lievelings “olie” recepten op te schrijven.

Het boekje helpt je om het communiceren met de engelen gemakkelijker te maken.

 Wist je dat?????

♥ Deze gids ideaal te gebruiken is in combinatie            met de 7 helende aartsengelen meditaties? ♥ Je na het mediteren in het notitie gedeelte van          deze gids, al je gedachten op kunt schrijven?♥ Er genoeg plaats in de gids is om al je                        lievelings “olie” recepten op te schrijven?♥ Ik speciaal voor jou inspiratie kaarten in deze gids heb gedaan?♥ Jij die eenvoudig kunt uitknippen en gebruiken          kunt?♥ Het super leuk is om de trillingen van de olie te          combineren met de trillingen van de engelen?♥ Boodschappen van de engelen altijd fijn zijn om        te mogen ontvangen?

Wil je de olietjes erbij gaan gebruiken ??

Dat zou geweldig zijn!De trillingen van de essentiële olie, passen perfect bij de trillingen van de engelen. Ze versterken elkaar en werken daardoor heel goed samen.

Het gebruiken van de olie is niet moeilijk, ga opzoek naar een manier die bij jou past. ♥ Rol ermee over de binnenkant van je polsen en wrijf ze zachtjes tegen elkaar.♥ Rol over je linker handpalm en wrijf er daarna met je rechter handpalm drie rondjes over, met de klok  mee. Maak een kommetje van je handen en ruik er aan.♥ Rol over je chakra’s om ze te zuiveren.♥ Neem ze mee in je tas en ruik er geregeld aan.♥ Rol ’s morgens en ’s avonds onder je voeten. 

Heb je vragen over engelen of de olietjes?  Mail dan gerust naar,  info@daniellefranssen.nl

Marjo Marjo’s Engelenportretjes en more.

Ik ben zo blij met het Angels & Oils boekje.

Er staat veel informatie in en het allerleukste vind ik de inspiratiekaarten. Ik heb ze uitgeknipt en gebruik ze graag.

WIL JE ECHT VERANDEREN?