Bergkristal

Elk kristal heeft zijn eigen unieke energie.Dat is ook de reden dat ik persoonlijk de kristallen voor je uitzoek.Ik voel, stem af en luister naar mijn intuïtie zodat ik zeker weet dat de juiste kristallen bij jou terecht komen. 

Ik vind het heel belangrijk om hier wat tijd voor te nemen. Daarom verstuur ik de pakketjes op dinsdag en donderdag.

  • Werking

  • Gebruiksaanwijzing

  • Contra indicatie

  • Ingrediënten

Werking

Bergkristal beschermd je tegen negativiteit, zuivert en reinigt de energie om je heen.Ze beschermt je aura tegen straling, reinigt je chakra’s en brengt ze in balans.Bergkristal bevordert concentratie, helder denken en is oplossingsgericht. Met Bergkristal, maak je verbinding met je hogere Zelf.

Ze verhoogt je energie en is een krachtige healer en energieversterker. 

Gebruiksaanwijzing

Draag bergkristal bij je in je in je tas, broekzak of als juweel.

Leg bergkristallen op je chakra’s om deze in balans te brengenMediteer met een bergkristal in je handen voor meer helderheid en inzicht.

Leg een bergkristal op je werk- en/of studieplek om helder te kunnen denken.

Leg de bergkristal bij een andere edelsteen of gebruik ze samen met essentiële olie om de werking daarvan te versterken.

Contra Indicatie

Zover bij mij bekend zijn er geen contra indicaties.

Ingrediënten

set van 3 bergkristallen 4,5 – 6 cm.

Deze set van 3 Bergkristallen kies ik persoonlijk voor je uit.

Momenteel 2 sets op voorraad

Prijs € 15,- incl. verzending binnen Nederland. Woon je niet in Nederland vraag dan naar de verzendkosten.

Tip:

Wist je dat je kristallen kunt programmeren?

Omdat kristallen sterk reageren op gevoelens en emoties stem je af op jouw intentie voordat je de kristallen gaat gebruiken.Kom tot rust en ga opzoek naar een intentie die je in de kristallen wilt leggen.

Visualiseer:Leg de kristallen in je rechterhand.  Blijf rustig door ademen en visualiseer dat je bij  inademing wit licht vanuit je kruinchakra naar binnen laat stromen richting  je hart, daar waar je jouw verlangen en de intentie voelt. Adem uit en laat vanuit je hart de energie van je intentie met het witte licht door je arm en hand stromen opweg naar het kristal. Stel je nu voor hoe het kristal wordt geprogrammeerd met jouw intentie en het witte licht.

Voel je dat de kristallen voldoende zijn geprogrammeerd met je intentie en het witte licht? Laat dan je aandacht langzaam los en kom terug in het hier en nu. 

Wil je na een tijdje je kristallen opnieuw programmeren met een andere intentie? Reinig dan de kristallen van te voren. Leg ze bijvoorbeeld een nachtje in de volle maan of spoel ze goed af onder stromend water.