Event spiritualiteit en olie

Kijk in je agenda of je tijd hebt.

Iedereen die zich al heeft aangemeld….. super leuk dat jullie er zo snel bij zijn.

Liefs Daniëlle

Event: Spiritualiteit en olie

Tijdens het spiritualiteit en olie event laat ik je kennis maken met enkele van mijn persoonlijke favoriete oliën.Natuurlijk vertel ik je ook waarom nu net deze oliën voor mij zo speciaal zijn.

Nog veel leuker vind ik dat ik jou mag laten ervaren hoe het is om spiritualiteit te ondersteunen met de geuren en de kracht van olie.

Dit mag je verwachten tijdens dit event:

– Kennis over mijn persoonlijke favoriete oliën ( natuurlijk krijg je een info. pakketje mee naar huis).- De kracht van het combineren van de energie van de engelen, de kristallen en universum.- Gezamenlijk gaan we deze oliën ervaren tijdens verschillende spirituele activiteiten. Denk hierbij aan het leggen van Engelenkaarten, gezamenlijk het kristallen grid leggen, visualiseren en yoga ( de precies dingen krijg ik vlak van tevoren door, maar wees gerust het zal een mooie ervaring zijn).- Ik leer je hoe je een speciale melange kunt maken waarmee jij jezelf kunt afschermen en kunt ondersteunen bij het verhogen van je trillingsfrequentie.

** Als bonus ** 

Heb ik voor iedere deelnemer een mooie, persoonlijke boodschap van een van de aartsengelen gechanneld. Deze krijg je van mij cadeau.

Ik hoop je graag op dit event te mogen ontmoeten.

Liefs Daniëlle

Locatie: Pesaken 6, 6271 PB GulpenTijd: 10.00 – 16.00 uurKosten: 50 euro (inclusief lunch, welkoms cadeautje, bonus, informatie materiaal)Maximaal 8 deelnemers (ben er snel bij).

Aanmelden: via mail info@daniellefranssen.nl ( na het ontvangen van je mailtje ontvang je van mij een mailtje terug met informatie).