Gouden driehoek

Elk kristal heeft zijn eigen unieke energie. Dat is ook de reden dat ik persoonlijk de kristallen voor je uitzoek. Ik voel, stem af en luister naar mijn intuïtie zodat ik zeker weet dat de juiste kristallen bij jou terecht komen. 

Ik vind het heel belangrijk om hier wat tijd voor te nemen. Daarom verstuur ik de pakketjes op dinsdag en donderdag.

  • Werking

  • Gebruiksaanwijzing

  • Contra indicatie

  • Ingrediënten

Werking

De gouden driehoek is een combinatie kristallen die bestaat uit Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts. Deze drie kristallen hebben allemaal unieke eigenschappen en vullen elkaar op een bijzondere wijze aan. Ze brengen liefde, inzicht, balans en harmonie.

De gouden driehoek transformeert negativiteit en zorgt voor positieve energie, rust en harmonie. 

Gebruiksaanwijzing

Draag de gouden driehoek bij je:

Door de kristallen in je tas, je broekzak of als juweel te dragen, zullen zij je gedurende de dag beschermen tegen negatieve energieën.  

In huis neerleggen:

Leg de gouden driehoek in huis neer.Plaats een intentie bij het neerleggen van de kristallen. Ideaal voor de woonkamer, slaapkamer of een kinderkamer.

Verplaats de goudendriehoek af en toe. Omdat de energie in je huis steeds verandert .

De gouden driehoek is  zelfreinigend maar je kunt hem ook onder koud water af te spoelen.  Of leg hem een nacht buiten tijdens de volle maan.

Contra Indicatie

Zover bij mij bekend zijn er geen contra indicaties.

Ingrediënten

Amethist:rustgevend, ontspannend, aardend, bevordert intuïtieRozenkwarts:bevordert zelfliefde,  vertrouwen en geborgenheid.Bergkristal:

geeft helderheid, energie en versterkt de werking van de andere kristallen.

De kristallen van de gouden driehoek zijn tussen de 4,5 en 7 cm groot.

Momenteel 4 sets op voorraad.Prijs: € 25,-  incl. verzenden binnen Nederland ( woon je buiten Nederland informeer naar de verzendkosten)

Tip:

Wist je dat je kristallen kunt programmeren?

Omdat kristallen sterk reageren op gevoelens en emoties stem je af op jouw intentie voordat je de kristallen gaat gebruiken.Kom tot rust en ga opzoek naar een intentie die je in de kristallen wilt leggen.

Visualiseer:Leg de kristallen in je rechterhand.  Blijf rustig door ademen en visualiseer dat je bij  inademing wit licht vanuit je kruinchakra naar binnen laat stromen richting  je hart, daar waar je jouw verlangen en de intentie voelt. Adem uit en laat vanuit je hart de energie van je intentie met het witte licht door je arm en hand stromen opweg naar het kristal. Stel je nu voor hoe het kristal wordt geprogrammeerd met jouw intentie en het witte licht.

Voel je dat de kristallen voldoende zijn geprogrammeerd met je intentie en het witte licht? Laat dan je aandacht langzaam los en kom terug in het hier en nu. 

Wil je na een tijdje je kristallen opnieuw programmeren met een andere intentie? Reinig dan de kristallen van te voren. Leg ze bijvoorbeeld een nachtje in de volle maan of spoel ze goed af onder stromend water.