Online: Honing & Essentiële olie

I ♥ Imkeren

Imkeren is voor mij een hobby.

Maar ook de ideale manier om mensen ( en kinderen natuurlijk ook) iets te kunnen vertellen over de natuur en haar prachtige oplossingen.

Als klein meisje had de vader van een van mijn vriendinnetjes bijen in de achtertuin. Iedere keer als ik bij haar in de tuin speelde trokken de bijen mijn aandacht.

Ik vond het fascinerende beestjes.

En het was dan ook toen, dat ik besloot om later als ik “groot” was ook imker te worden.

(Heb jij nog geen starterskit? Klik HIER voor meer info.)

Het plezier dat ik beleef aan het imkeren groeit eigenlijk alleen maar. Tja, ik blijf steeds weer nieuwe dingen ontdekken aan de bijen of aan de manier waarop je de honing of bijenwas kunt bewerken.Er is een ding dat ik echt super leuk vind. De honing combineren met de essentiële olie.

Het  is zoooo simpel om doen en er zijn heel veel variatie mogelijkheden.

Voor mij dus zeker geen hoestdrankjes (en andere middeltjes van de apotheek of drogist) meer.

Ik kies voor een natuurlijke oplossing..

Ik ben een natuur mens, maar wist niet veel over Bijen. Daarom heb ik deze workshop gevolgd. Ik ben zoveel te weten gekomen. Genoeg wat ik nog niet wist. En zo fijn om te weten te komen dat je ook voor een natuurlijke oplossing kunt kiezen. Honing en essentiële olie is een super combinatie, ik ben er heel blij mee.Dankjewel Daniëlle voor deze fijne leerzame workshop.

Francisca

Bijen zijn voor mij net zo magisch als de natuur zelf.

Bijen leven in een kolonie waarbij elke bij haar eigen taak heeft. Bijen kunnen met elkaar communiceren zonder te praten. Bijen spelen een heel belangrijke rol in de natuur.Bijen “weten” precies welke bloemen waar, wanneer en hoelang in bloei staan.

I ♥ Honing

Honing is puur en zuiver. Ze wordt al eeuwen gebruikt in recepten voor je gezondheid.Honing bevat allerlei waardevolle stoffen, waarmee ze onze gezondheid  kunnen ondersteunen.

 

Ik ben een natuur mens, maar wist niet veel over Bijen. Daarom heb ik deze workshop gevolgd. Ik ben zoveel te weten gekomen. Genoeg wat ik nog niet wist. En zo fijn om te weten te komen dat je ook voor een natuurlijke oplossing kunt kiezen. Honing en essentiële olie is een super combinatie, ik ben er heel blij mee.Dankjewel Daniëlle voor deze fijne leerzame workshop.

Francisca

I ♥ Honing & essentiële olie

Ik heb voor jou een workshop gemaakt. Hierin leer ik je HOE jij zelf de honing kunt verrijken met essentiële olie.

Tijdens deze workshop leer ik je:

* Theorie over de honingbij.

* Theorie over honing. Ik laat je via voorbeelden ook zien waarom honing en essentiële olie een ideale combi zijn.
* Honingrecepten.
* DIY, ik laat je precies zien HOE jij zelf de honing recepten kunt maken.
* Recepten voor de imker.

 

In ECHTE honing ( rechtstreeks van de imker) zitten, net als in de pure essentiële olie, geen chemische stoffen. Beide zijn dus 100 % natuurlijk.

 ♥ Voordat je van start gaat 

Zorg dat je naast de workshop ook de benodigdheden in huis hebt.

 

Honing ( die je koopt bij de imker), tandenstokers, essentiële olie uit de PLUS serie ( oliën  geschikt voor consumptie).
Ik gebruik in deze workshop:  Sage+, Thyme+, Basil+, Cinnamon bark+, Ginger+, Rozemary+, Lemon+, Thieves+ en Lavender+.

Ben jij nog geen lid van Young living?? Wil je wel graag deze workshop volgen??

Geef me dan een seintje, ik maak graag een account voor je aan zodat jij 24% korting krijgt als je de olietjes besteld.

Geef me ook een seintje wanneer je meer informatie over de olietjes of Young Living wilt ontvangen.

Mail me op info@daniellefranssen.nl

Disclaimer:

Ik ben geen dokter en deze workshop werd niet beoordeeld door de FDA. De producten waarover ik praat zijn niet bedoeld om een diagnose te stellen, of om ziekten te genezen of te voorkomen. Vraag mij dus niet om medisch advies. Ik ben een  imker en lid van Young Living , ik hou ervan om zo natuurlijk mogelijk te leven.