Kristallentraining

Ik koos voor de kristallen.

Misschien herken jij het ook wel bij jezelf.Het leven gaat op en neer. Er zijn leuke dagen en minder leuke dagen. Stressvolle dagen en minder stressvolle dagen. Dagen dat ik geen last had van prikkels om mij heen en dagen dat ik daar wel last van had.

Vooral op de dagen en momenten dat het wat moeilijk ging had ik het gevoel dat ik wat steun kon gebruiken.

Ik weet dat gedachten en emoties energie zijn. Zodoende ging ik op zoek naar een manier om mezelf beter te beschermen tegen energieën om me heen. Kristallen bleken voor mij een ideale oplossing te zijn. 

De energieën van kristallen geven mij rust, moed, kracht, ontspanning en nog veel meer.

Er bestaan zooooo veeeel kristallen.

Ik kon haast door de bomen het bos niet meer zien.Ik besloot op zoek te gaan, gewoon voor mezelf. Op zoek naar wat voor mij werkte en wat niet.Ik wilde snel resultaat en een simpel overzicht.

Zo ontstond ook eigenlijk deze kristallentraining.

Er bleken meer mensen zoals ik te zijn. Meer mensen die last hadden van prikkels en energieën van andere mensen of gebeurtenissen.Ook deze mensen bleken af en toe het gevoel te hebben dat ze door de bomen het bos niet meer konden zien.

Ik besloot om mijn manier en mijn overzichten in deze training met je te gaan delen.Gewoon in de hoop dat jij ook net als ik de kristallen uit gaat nodigen in je leven.

Wat komt er tijdens deze online training aan bod?

Zoals je kunt zien een heeeeele boel.

Zoals vele van jullie weten geef ik graag workshops en trainingen bij mij in de praktijk, dit blijf ik natuurlijk ook doen. Maar voor de mensen die verder weg wonen en niet tot bij mij kunnen komen heb ik de online trainingen gemaakt.Deze ontvang je na betaling in je mailbox en geeft je de mogelijkheid om er net zo vaak naar te kijken als je zelf wilt.