Hi,

Engelen zijn altijd al een onderdeel van mijn leven geweest. 

Zo stelde de engelen mij gerust wanneer ik bang was, gaven ze me vertrouwen op momenten dat ik weinig zelfvertrouwen had en boden ze me troost wanneer ik verdrietig was.

Het was pas veeeel later dat ik leerde dat ik gemakkelijk met ze kon samenwerken. Dat samenwerken is nu een onderdeel van mijn leven geworden. Het helpt me te zijn wie ik ben.

De engelen hebben me gevraagd of ik zo veel mogelijk mensen in de wereld wil laten weten dat ok zij met de engelen kunnen samenwerken. Maar vooral ook dat dit niet moeilijk is. 
Met veel liefde en plezier leer ik je samenwerken met de engelen en universum.

Ik leer je op praktische manieren hoe jij je engelenfrequentie kunt verhogen en op welke manieren de engelen met je communiceren.Lees mijn blogs, volg mijn workshops en volg mijn overige activiteiten op facebook , YouTube of instagram.Liefs Daniëlle

 

Engelen kun je op een eenvoudige manier uitnodigen in je leven. Een van manieren is via een geleiden meditatie. Je kunt het uitproberen door op een rustig plekje te gaan zitten en mijn stem te volgen wanneer je op de roze button hieronder klikt.