Over mij

Hoi hoi,

Wat leuk dat jij mijn site bezoekt!

Engelen zijn altijd al een onderdeel van mijn leven geweest. 

Zo hielpen ze mij als ik bang was, gaven mij vertrouwen op halen dat ik maar weinig zelfvertrouwen had.

De engelen gaven mijn troost wanneer ik verdrietig was.

Het was pas veeeel later dat ik leerde dat ik gemakkelijk met ze kon samenwerken. Dat samenwerken is nu een onderdeel van mijn leven geworden. Ze helpen me te zijn wie ik ben.

De engelen laten mij nooit in de steek. Ze wijzen mij de weg en helpen me als ik het moeilijk heb. Wanneer ik voor een moeilijke keuze sta en echt niet echt durf te beslissen. Zelfs, wanneer ik niet kan zien waar mijn pad mij naar toe zal leiden. 

Ik weet dat de engelen mij zullen begeleiden.

In mijn praktijk ontmoet de meest uiteenlopende mensen.De meeste bezoeken mij omdat ze graag een engelenconsult willen ontvangen.Het geven van een engelenconsult is een heel mooi onderdeel van mijn werk.

Ik kan er echt van genieten wanneer de mensen die ik ontmoet, tijdens het consult zie veranderen. Hun hele zijns toestand verandert. De boodschappen van de engelen geven namelijk altijd moed, raad en troost. Men gaat opgelucht, opgewekt en vol vertrouwen na afloop weer naar huis.

En zo hoort het ook. De boodschappen zijn altijd bedoelt om iemand weer vooruit te helpen.

Mocht je mij bezoeken in mijn praktijk dan kan het zijn dat James je welkom heet.James, is een Basset Hound die vaak in de praktijk aanwezig is. Hij geeft je tijdens het engelenconsult rust, door naast je of soms wel op je voeten te gaan liggen.

De engelen hebben me gevraagd of ik zo veel mogelijk mensen in de wereld wil laten weten dat ze er voor iedereen zijn. Daarom heb ik online workshops gemaakt. Zodat iedereen vanuit zijn/ haar thuisomgeving kan leren om in contact met de engelen te komen.

Jij mag er ook voor kiezen om samen te werken met de engelen. Ze zijn er voor iedereen dus ook voor jou!

Het is echt niet moeilijk. Met veel liefde en plezier leer ik je samenwerken met de engelen en universum.

Lees mijn blogs en volg mijn andere activiteiten op facebook , YouTube of instagram.

Liefs Daniëlle

 

Je kunt de engelen op verschillende mooie manieren ontmoeten in je leven.

Een van die manieren is via een geleiden meditatie. Je kunt het uitproberen door op een rustig plekje te gaan zitten en mijn stem te volgen. Klik op de roze knop hieronder.