Persoonlijke bescherming

Elk kristal en essentiële olie heeft zijn eigen unieke energie en geur.Dat is ook de reden dat ik persoonlijk de kristallen en de essentiële olie voor je uitzoek.Ik voel, stem af en luister naar mijn intuïtie zodat ik zeker weet dat de juiste kristallen bij jou terecht komen. 

Ik vind het heel belangrijk om hier wat tijd voor te nemen. Daarom verstuur ik de pakketjes op dinsdag en donderdag.

  • Werking

  • Gebruiksaanwijzing

  • Contra indicatie

  • Ingrediënten

Werking

“Persoonlijke bescherming”, beschermd je tegen energieën van buitenaf, te veel prikkels, vergroot het gevoel van eigenwaarde en laat het vertrouwen in jezelf groeien.De combinatie van roll-on, spray en kristal geeft je  optimale bescherming.

Gebruiksaanwijzing

Je kunt “Persoonlijke bescherming” op verschillende manieren gebruiken:

Rol in de palm van je niet schrijfhand. Draai met de palm van je schrijfhand drie keer met de klok mee over de palm van je niet schrijfhand.Maak een kommetje van je handen en ruik hier drie keer heel bewust aan.

Rol  over je polsen en wrijf ze even tegen elkaar.Rol  achter in je nek of achter je oren.Rol ’s morgens en ’s avonds onder je voeten.

Spray boven je kruin voordat je de deur uit gaat of op een moment dat je visite krijgt.

Doe het kristal in je tas, je broekzak of als juweel te dragen, zullen zij je gedurende de dag beschermen tegen negatieve energieën.  

Voel goed bij jezelf aan wat jij prettig vindt♥

Contra Indicatie

Lees goed de ingrediënten door en kijk of je ergens allergisch voor bent..

Ingrediënten

“Persoonlijke bescherming” bevat een 5 ml roll-on flesje en een    5 ml spray flesje.  Ze bevatten de volgende essentiële olie Geranium, Lavendel en Cedarwood.

“Persoonlijke bescherming” bestaat uit een 5 ml roll-on, een 5ml sprayflesje en een getrommelde bergkristal.

Momenteel 3 op voorraad.

Prijs: €20,-  incl. verzending binnen Nederland. Woon je niet in Nederland vraag dan naar de verzendkosten.

Ondersteunende geuren

Je weet vast wel dat ik ook hobby imker ben. Daarom kan ik je ook vertellen dat geuren heel belangrijk zijn in ons leven. Bijen bijvoorbeeld reageren enorm snel op geuren. Ze reageren bijvoorbeeld sterk op feromonen. Dit zijn hormonale stofjes die worden gemaakt en uitgescheiden door zweetkliertjes. Zo weten de bijen heel snel of er gevaar dreigt of waar voedsel te vinden is.

Wij mensen roken vroeger veel beter en vooral ook bewuster dan tegenwoordig. Maar des al niet te min nemen wij mensen onbewust de signalen van geurstofjes van onze omgeving en elkaar op. 

Ruiken

Als je door je neus inademt, komt de lucht in je neusholte terecht. In deze holte wordt de lucht verwarmd en omhoog gebracht naar het reukslijmvlies bovenin de reukholte. Deze zit vlak achter je schedel en tussen je oogkassen. Hier zitten je reukzenuwen.

Onderzoek heeft aangetoond dat reukreceptoren in de neusholte verschillend van vorm zijn. Iedere receptor vangt zo een geurmolecuul op dat bij hem past. De ene receptor vangt bijvoorbeeld de zoete geur op, de andere een houtige geur.  Vandaar dat in elke Angel drops meerdere essentiële oliën zitten. Alle informatie over de geur wordt via de reukzenuwen naar je hersenen gestuurd. Hier wordt de geur uiteindelijk geïdentificeerd. 

De reukzenuwen staan in directe verbinding met de hypothalamus en het limbische systeem. Het limbische systeem is verbonden met je emoties en reguleert daarnaast je lange termijn geheugen, het autonome zenuwstelsel, de hormoonafgifte en de manier waarop je beslissingen neemt. De hypothalamus is onderdeel van dit systeem. En verantwoordelijk voor veel van je gevoelens.

Emoties

De boodschap van een geurmolecuul wordt via de reukzenuwen naar de hypothalamus gebracht. Vanuit daar heeft het invloed op het endocriene systeem.

De hypothalamus is onderdeel van dit systeem. Dit systeem scheidt rechtstreeks hormonen af aan het bloed. Zoals endorfine, een pijnstillend en kalmerend stofje in het lichaam. Met geur kun je het afscheiden van endorfine opwekken.

De hypothalamus heeft ook Invloed op je autonome zenuwstelsel. Dit zenuwstelsel regelt, vooral onbewust, de werking van je interne organen. 

Ieder mens heeft dus 2 soorten zenuwstelsels.

  1. Orthosympatisch zenuwstelsel:Dit stelsel stimuleert je lichaam tot actie en beweging.
  2. Parasympatisch zenuwstelsel:Dit stelsel zorgt ervoor dat je lichaam tot rust komt en ontspant zodat je lichaam kan herstellen en nieuw weefsel kan opbouwen.

Met geuren is het mogelijk om in te spelen op je behoefte: wil je in actie komen en meer energie krijgen of heb je juist behoefte aan ontspanning en  rust?

Hoe ondersteunen de geuren ons?

Ruik jij bijvoorbeeld aan rustgevende essentiële olie, dan ontvangt je hypothalamus een seintje dat rust en veiligheid geeft. Vervolgens wordt dit seintje weer doorgegeven aan je zenuwstelsel waardoor je lichaam weet dat het mag ontspannen.

Geuren zijn dus ideaal om je net als de kristallen te ondersteunen op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau.De combinatie van essentiële oliën en kristallen is ideaal. De prachtige energie van kristallen met hun unieke werking versterkt de geuren van de essentiële olie.

Zeg maar een win – win situatie.