Spirituele groei roller

Elk kristal heeft zijn eigen unieke energie.Dat is ook de reden dat ik persoonlijk de kristallen voor je uitzoek.Ik voel, stem af en luister naar mijn intuïtie zodat ik zeker weet dat de juiste kristallen bij jou terecht komen. 

Ik vind het heel belangrijk om hier wat tijd voor te nemen. Daarom verstuur ik de pakketjes op dinsdag en donderdag.

  • Werking

  • Gebruiksaanwijzing

  • Contra indicatie

  • Ingrediënten

Werking

Door de hoge vibratie van de Amethist vergroot dit kristal  je intuïtie en brengt verbinding met het universum.Amethist brengt rust en ontspanning, het ideale  kristal om mee te mediteren.

De Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. Ze verbindt je met je hogere Zelf en het universum.

Ze stimuleert je denken, je heldere vermogens en je intuïtie.De Amethist geeft inzicht in emotionele processen zodat je ze makkelijker kunt verwerken. Ze stimuleert je 6de en 7de chakra en bevordert spirituele groei.

De Amethist helpt je om stress te verminderen. En om los te laten en te vertrouwen.

Dit kristal helpt ook bij onrustig slapen en het hebben van nachtmerries. Leg je amethist op je nachtkastje of onder je kussen.

Gebruiksaanwijzing

Ideaal om tijdens het mediteren voor je te leggen of vast te houden.Draag een Amethist bij je in je tas, broekzak of als juweel. Leg hem op je nachtkastje of onder je kussen, bij slaapproblemen of nachtmerries.Versterk de kracht van essentiële olie door hem in een roll-on flesje bij de essentiële olie te doen.

Rol “Spirituele groei” in de palm van je niet schrijfhand. Draai met de palm van je schrijfhand drie keer met de klok mee over de palm van je niet schrijfhand.Maak een kommetje van je handen en ruik hier drie keer heel bewust aan.

Rol “Spirituele groei” over je polsen en wrijf ze even tegen elkaar.Rol  “Spirituele groei” achter in je nek of achter je oren.Rol  “Spirituele groei” ’s morgens en ’s avonds onder je voeten.

Voel goed bij jezelf aan wat jij prettig vind♥

Contra Indicatie

Kijk goed bij de ingrediënten of je ergens allergisch voor bent.

Ingrediënten

In dit 5 ml Roll-on flesje zitten essentiële oliën zoals Frankincense, Cypress en Lavendel.

“Spirituele groei” bestaat uit een 5 ml roll-on flesje gevuld met de “Spirituele groei” blend en een Amethist (3,5 – 5 cm).

Momenteel 3 op voorraad.

Prijs €15,- incl. verzending binnen Nederland. Woon je niet in Nederland vraag dan naar de verzendkosten.