Welkom op mijn mailinglijst.

Jaaaa wat gezellig,  dat jij  meer over een natuurlijke manier van leven MET Essentiële Oliën wilt weten.

Wanneer je op mijn mailinglijst staat weet je zeker dat je op de hoogte blijft.Ik vertel je graag over de verschillende manieren om je leven op een natuurlijke wijzen te ondersteunen.Je bent natuurlijk ook welkom op een van de olie events of thema bijeenkomsten. Check je mail geregeld en controleer of mijn mailtje niet in je spam terecht komt.

Veel liefs Daniëlle

PS Kom je ook in mijn FB GROEP.

* Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Heuvellandspiritueel om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Disclaimer:Ik ben geen dokter de producten waarover ik praat zijn niet bedoeld om een diagnose te stellen, of om ziekten te genezen of te voorkomen. Vraag mij dus niet om medisch advies. Ik ben een Young Living Essentiële Olie member die iedereen adviseert om zoveel mogelijk naar natuurlijke middelen te grijpen.