Online: Workshop Aartsengelen aanschrijven

♥  Aartsengelen aanschrijven ♥

♥Communiceren ♥

Communiceren met engelen kan op vele manieren.Zelf ben ik iemand die graag voor eenvoudige en simpele manieren kiest.

De engelen vragen mij telkens weer om zoveel mogelijk mensen te laten weten dat ze er zijn. Ze staan te popelen om met je samen te werken. Engelen doen namelijk niets liever dan jou helpen.

Ze bieden troost in tijden dat het tegen zit, ze helpen je helen wanneer je hart gebroken is of wanneer je lichaam allerlei kwaaltjes en ongemakken heeft.

Samen werken met de engelen betekent dat je hun hulp en leiding accepteert in je leven. Ze sturen je tekens en boodschappen, bijvoorbeeld wanneer je de engelenkaarten gebruikt.

Engelen werken achter de schermen, het is aan jou om daadwerkelijk in actie te komen.

Wanneer jij in actie komt en de mogelijkheden, situaties en mensen omarmt die de engelen op je pad sturen dan verandert je leven. Je gaat leven vanuit een hogere trillingsfrequentie.

Aartsengelen mag je natuurlijk ook om hulp vragen. Zij bezitten allemaal unieke kwaliteiten en dat is super fijn voor jou.

Wanneer je de kwaliteiten van de verschillende aartsengelen kent dan weet je ook dat je met bepaalde vragen beter bij de een dan bij de andere Aartsengel terecht kunt.

Geluk, harmonie, vrede, balans en liefde hebben allemaal hoge trillingen. Dat is ook de reden dat het super fijn is wanneer jij vanuit een hoge trillingsfrequentie kunt leven.

Bij de aartsengelen kun je terecht met belangrijke levens vragen of ernstige situaties of gebeurtenissen.

Je kunt ze aanschrijven, in de taal van de engelen.

Het is niet moeilijk om de aartsengelen aan te schrijven, je moet het maar net effe weten.

Tijdens de workshop leer ik je stap voor stap wanneer je de aartsengelen aanschrijft, welke voorbereidingen je daarvoor kunt treffen, welke aartsengel welke kwaliteiten heeft en in welke taal (engelenschrift) je de aartsengel aanschrijft.

Je mag de aartsengelen net zo vaak aanschrijven als dat jij dat wilt. Er bestaat geen limiet.

♥ Dit ga ik je leren ♥

In module 1 leer ik je wanneer  je de aartsengelen aanschrijft.

In module 2 gaat over de voorbereidingen. Zo leer je o.a. welke kleuren inkt en papier je mag gebruiken wanneer je de aartsengelen aanschrijft.

In module 3 leer je precies welke kwaliteiten de aartsengelen bezitten. Je kunt dan heel gericht de juiste aartsengel aanschrijven.

In module 4 krijg je van mij een handig overzichtje waarin je gemakkelijk kunt zien welke kleur inkt en papier je nodig hebt. Je kiest de Aartsengel uit die het beste bij je vraag past. 

Het aanschrijven van de aartsengelen in de taal van de engelen voelt magisch en bijzonder.Je schrijft vanuit een hoge trillingsfrequentie tekens die alleen de aartsengelen kunnen “lezen”.

Want JAAAAA de engelen kun je in hun eigen taal aanschrijven.

Bonus module

Als extra bonus ontvang je een prachtige meditatie die ik voor jou heb mogen inspreken + een mooi overzicht waarin je precies ziet welke essentiële olie je bij welke aartsengel kunt gebruiken.

Ben jij iemand die echt graag met de engelen en aartsengelen wilt communiceren?Ben jij echt toe aan verandering in je leven?

Ben jij ook werkelijk bereid om actie te ondernemen?

Ben jij bereid om te engelen en hun hulp te omarmen in je leven?

Dan is misschien de SUPERDEAL iets voor jou. Hier vind je alle tools die je nodig hebt om je te verbinden met de engelen.

OF GA JIJ VOOR DE SUPERDEAL? ♥

  • WORKSHOP “Hoe Engelenkaarten gebruiken   –     twv 111 euro
  • WORKSHOP “Aartsengelen aanschrijven”   –   twv 111 euro
  • BASISKIT “12 Essentiele olien + diffuser”   –   twv 187,24 euro
  • TOEGANG TOT OIL2BLOOM ACADEMY inclusief 3 cursussen + 3 e-books  –   twv 281 euro

TOTALE WAARDE = 681 maar als jij voor de superdeal gaat betaal je slechts €250,-