Online: Workshop Engelenkaarten

♥ Engelenkaarten ♥

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je een steuntje in de rug kunt gebruiken?

Herken jij dit bij jezelf?

· Je vraagt je af of engelen eigenlijk wel bestaan.

· Jij durft niet op je intuïtie te vertrouwen.

· Je hebt een “stemmetje” in je hoofd, dat je vertelt dat je teveel fantasie hebt.

· Er zijn mensen in je omgeving die zeggen dat jij je dingen inbeeldt.

· Je twijfelt of er wel engelen bij jou zijn.

· Je wilt wel communiceren met engelen maar je weet niet hoe je dit doet.

· Jij denkt dat jij niet in staat bent om te leren hoe je met engelen kunt samenwerken.

 Engelen zijn er voor iedereen ♥

Er zijn veel mensen die het onzin vinden om jezelf bezig te houden met bovenstaande. 

Weet echter dat dit vaak mensen zijn die constant vanuit hun “hoofd” leven en zich telkens weer opnieuw zorgen maken over wat andere mensen wel niet van hun denken. Deze mensen vinden de buitenwereld dus belangrijker dan hun eigen innerlijke ik

Ik vind het totaal geen onzin om jezelf het bovenstaande af te vragen.

Voor mij klinkt dit als muziek in de oren.

Ik dacht vroeger namelijk precies hetzelfde!

·       Ik vroeg me vroeger ook af of de engelen wel echt bestonden.

·       Ik durfde vroeger ook niet op mijn intuïtie te vertrouwen.

·       In mijn hoofd zat ook een “stemmetje” dat me wijs maakte dat ik teveel fantasie  had.

·       In mijn leven waren er ook mensen die me vertelde dat ik me het een en ander inbeeldden.

·       Ook ik vroeg me af of er wel engelen bij mij waren?

·       En ook ik wist eerst niet op welke heldere en eenvoudige manier ik met de engelen zou kunnen communiceren.

Je kunt het geloven of niet, mijn leven veranderde direct.

De engelen willen graag duidelijk met je communiceren.Engelen geven je informatie, begeleiding, bescherming, troost, morele steun en zelfs een klopje op je schouders.

Graag wil ik je leren hoe  jij kunt communiceren met de engelen.

Mijn GEHEIME TOOL………………………………..

 

De engelen maken graag gebruik van de engelenkaarten.

Ik wil je wel graag waarschuwen.

Ben jij bereid om met de engelen te communiceren?

Ben jij bereid om je leven een mooie wending te geven?

Durf jij na het ontvangen van de boodschappen van de engelen tot actie over te gaan?

Dan is deze workshop precies wat je nodig hebt.

Engelen  begeleiden je bij het maken van beslissingen en keuzes.Engelen geven je duidelijke antwoorden ze maken de volgende stap helder en zichtbaar.Engelen helpen je om je richting te  bepalen. Engelen leren je op je intuïtie te vertrouwen.Engelen werken achter de schermen, ze creëren mogelijkheden en brengen “ toevallig ” de juiste of nieuwe mensen op je pad.

Ik zal je precies dezelfde tool leren die mijn leven heeft veranderd.

 Ik zal je leren hoe je door de engelenkaarten te gebruiken kunt communiceren met de engelen.

De engelen maken graag gebruik van de kaarten om met je te communiceren omdat ze dan helder en duidelijk hun boodschap kunnen overbrengen.

De engelen respecteren je vrije wil en zullen altijd aan je zijde blijven . Je mag dus zelf ervoor kiezen of je wel of niet knopen  doorhakt, keuzes maakt of stappen zet.

♥ Geen hocus pocus ♥

Communiceren met de engelen is geen “hocus pocus  “.
Het is een duidelijke samenwerking.

Ik leer je mijn TOOL, de engelenkaarten, te gebruiken.

Ik leer je HOE  je de engelenkaarten gebruikt op een eenvoudige en simpele manier.

In 4 modules leer ik je alles wat je moet weten om met de kaarten aan de slag te gaan.

Je ontvangt iedere week een mailtje met daarin de module. Deze zal bestaan uit een e-book en een filmpje.

Print iedere week het e-book uit zodat je aantekeningen kunt opschrijven.

OF GA JIJ VOOR DE SUPERDEAL? ♥

Waar bestaat de superdeal uit?

  • WORKSHOP ” Engelenkaarten gebruiken – twv 111 euro
  • WORKSHOP “Aartsengelen aanschrijven” – twv 111 euro
  • BASISKIT “12 Essentiele olien + diffuser”   –   twv 187,24 euro

TOTALE WAARDE € 409,24,- maar als jij voor de superdeal gaat betaal je slechts €250,-

LET OP: Bij de SUPERDEAL mag je gebruik maken van een kortingscode, je krijgt dan onmiddellijk 4 euro korting indien jij de kit bestelt via het Essential Rewards-programma. ​GEBRUIK DE KORTINGSCODE: ER

Wil je weten wat het Essential Rewards – programma is, klik dan HIER.

Tijdens deze workshop leer ik je hoe je de engelenkaarten kunt gebruiken.

Wat leer ik je:

Module 1 Ik zal je de voorbereiding leren. Je leert op welke manier jij, de plek waar je de engelenkaarten wilt gaan gebruiken kunt reinigen. Het is belangrijk dat alle negatieve energie mag verdwijnen en dat je vanuit positieve energie de engelenkaarten kunt gaan gebruiken.

Module 2Ik leer je HOE  jij, je eigen energie in de engelenkaarten kunt leggen en hoe jij je engelenkaarten kunt zegenen.

Module 3In deze module leer je welke soorten engelenkaartensets er bestaan. Ik leer je ook hoe je de juiste vragen aan de engelen stelt en waar je op moet letten.

Module 4Jij gaat nu actief oefenen in het engelenkaarten leggen en in het kiezen van passende legging  bij  juiste vraag.

 

“Jij mag zelf ervaren hoe het voelt om direct in contact te staan met je engelen”. 

De  boodschappen van de engelen zijn altijd bedoeld om je vooruit te helpen in je leven, zodat jij het mooiste en het beste van jezelf kunt delen met ons allemaal.

Dit vonden mensen ervan:

Hoi, mijn naam is Simone en ik had nog nooit van engelenkaarten gehoord. Mijn leven was door allerlei heftige problemen stil komen te staan. Ik kwam bij Daniëlle omdat ik advies wilde. Ze adviseerde mij om meer met de engelen te gaan samen werken. Ik heb toen de workshop Hoe leg je de engelenkaarten  gedaan. Er ging een nieuwe wereld voor mij open. De workshop is eenvoudig te volgen en ik leerde precies hoe ik de kaarten kan gebruiken. Thuis gebruik ik de kaarten nu steeds vaker. Ik voel me er erg gesteund door. ~Simone~

Ik gebruik al jaren lang engelenkaarten, deze workshop leerde mij een prachtige eenvoudige basis. Deze gebruik ik voortaan altijd. Scheelt me een hoop tijd. Danielle legt iedere stap duidelijk uit. ~Corrie~

Ik was lange tijd opzoek naar een manier waarop ik met de engelen kon communiceren. Ik raakte gefrustreerd, omdat ik hun tekens telkens miste. Deze workshop deed ik gewoon voor de fun. Danielle leerde me stap voor stap hoe ik de kaarten kon gebruiken. Ik was aangenaam verrast door de duidelijke leiding en steun, die ik van de engelen mocht ontvangen. De veranderingen die er sindsdien plaats vonden had ik nooit voor mogelijk gehouden. Dankjewel Danielle voor je duidelijke uitleg. ~Sandra~

De workshop heeft dus wel degelijk mijn frequentie verhoogd.Een kaart voor mezelf is altijd moeilijker als voor anderen.

Vanmorgen was alles anders:GE-WEL-DIG……als je lijntje met boven openstaat, ( lukt niet altijd trouwens) en je je weer verbazen kunt hoe het werkt!

Vanmorgen was er iets niet goed.Ik zei tegen mezelf: ik ga een kaart trekken en heb heel hard een engel nodig!

Op gevoel nam ik een van mijn kaartensets. Ik dacht nog even ‘Shiiiiiit’ , deze hebben geen engelen. Maar ja, ik heb op mijn gevoel gekozen en dat vind ik belangrijk. Ik vertrouw op de engelen dat ze weten wat goed voor mij is.

Met lange tanden en teleurgesteld trek ik een kaart…….

En……….’t is precies de boodschap die me bezig hield en ik heb toch m’n engel gekregen, hiep hoi! ( *terwijl ik dit schrijf is t ook nog ns11.11 wat zoveel betekend als: doe n wens….)Ik ben zo dankbaar dat ik de workshop heb gedaan. ~Pascalle~