Jij, ik, de engelen……………………

Jij, ik , de engelen, energieën maar ook kleuren, geuren, woorden, gebeurtenissen en dingen hebben een trillingsfrequentie.Wanneer de engelen met mij praten over bepaalde situaties dan hebben ze het vaak over de trillingsfrequentie van die situatie.

Er bestaat een trillingsfrequentie voor werkelijk alles.

De lage trillingen horen bijvoorbeeld bij verdriet, boosheid, jaloersheid, machtsmisbruik, laten we zeggen bij het negatieve.Hoge trillingsfrequenties horen bij vrolijkheid, geluk, liefde, harmonie, balans, vrede , laten we zeggen het positieve.

Engelen hebben hele hoge verfijnde trillingsfrequenties. Hun trillingen zijn echt heel hoog. Dat is ook de reden waarom veel mensen moeite hebben om de trillingen van de engelen op te pikken.

Mensen, zitten soms in een negatieve spiraal.

Ze voelen zich ongelukkig of ervaren een intens verdriet. De engelen zijn altijd bij iedereen in de buurt, wij mensen pikken vaak hun signalen niet op.Dat komt omdat wij zelf op dat moment met stoorzenders te maken hebben (dat zijn de lage trillingsfrequenties). Deze blokkeren de signalen die de engelen ons sturen.

Niet iedereen is zich even bewust van de engelen in zijn of haar leven, en dat is O.K.Sommige mensen zijn daar ook helemaal niet mee bezig.

In mijn Engelenpraktijk ontmoet ik veel mensen die hun “lijntje” met de engelen graag willen versterken.

En het goede nieuws is dat ze daar dan ook zelf aan kunnen werken. Zij kunnen hun eigen trillingsfrequentie ondersteunen en op die manier stap je voor stapje verhogen.

Engelen hebben allemaal hun eigen trillingsfrequentie.

Gebeurtenissen hebben een eigen trillingsfrequentie. Wensen en verlangens hebben ook hun eigen trillingsfrequenties.

Je kunt de volgende stappen zetten om je trillingsfrequentie ( en daarmee je hele energie) te ondersteunen.

Geef antwoord op de volgende vragen:Wanneer je van een afstandje kijkt naar je huidige situatie.
Welke emoties voeren bij jou op dit moment de boventoon? Schrijf ze op.

Kijk nu opnieuw van een afstandje naar je eigen situatie maar dan is die veranderd in een situatie waar jij eigenlijk naar verlangt.
Welke emoties voeren dan de boventoon?

Wanneer je lage trillingsfrequenties wilt veranderen in hogere, is het belangrijk dat je de achterliggende gevoelens en emoties kent.
Op het moment dat je de gevoelens en emoties kent van de situatie waar jij naar verlangd is het mogelijk om te kijken naar een manier om je frequentie te verhogen.

Misschien ben je wel gebaad bij mediteren, een lange wandeling door het bos of langs het strand. Geef jezelf wat tijd om je trilling te verhogen.

Verwacht niet na een keertje mediteren dat je trilling verhoogd is.

Verwacht ook niet dat je na een lange wandeling je trilling verhoogd hebt.
Je lichaam en geest heeft wat tijd en herhaling nodig om haar trilling te verhogen. Dat betekent dus volhouden en vooral niet opgeven.

De engelen willen niets liever dan dat het jou goed gaat. Ze zullen je dan ook blijven steunen en aan je zijde staan. De engelen zijn je grootste fan.
De engelen gaven mij een tool die me heel doel gericht en snel ondersteunde in het verhogen van mijn frequentie. Ik kan er zelfs heel specifiek gebruik van maken.

De engelenfrequentie en die van de natuur zijn echt een “match made in heaven”.

Vandaar dat het, achteraf niet zo vreemd bleek toen de engelen mij over de essentiële oliën begonnen te vertellen.

Essentiële oliën bevatten namelijk een enorm hoge trillingsfrequentie. Ze zijn 100% puur en zuiver (net als de engelen). De essentiële oliën ondersteunen je gevoelens en emotie op een eenvoudige wijze.Via onder andere mijn neus! Ja echt via de geur, hoe eenvoudig is dat wel niet!

Verwar de olietjes niet met lekkere parfumgeurtjes, want dan doe je ze echt geen eer aan.Vele aromatherapeuten ondersteunen de gevoelens en emoties van mensen middels geur.

We weten vast wel allemaal, dat de geur van lavendel je helpt ontspannen en heerlijk te slapen.Misschien weet je ook wel dat wanneer je lemon en Orange essentiële oliën in de diffuser doet je goede zin krijgt in de ochtend.

Zo bestaan er tal van oliën die je kunt gebruiken om je gevoelens en emoties naar een hoger trillingsfrequentie te brengen.

De Frankinsence is een van mijn favorieten.

Deze olie helpt je namelijk  om je engelenfrequentie te verhogen.
Frankinsence ondersteunt de verbinding en bewustwording met de engelen wereld.Iedere dag opnieuw dank ik de engelen.Ik dank ze voor hun leiding, ondersteuning en het delen van hun kennis.

 

Wil je nog meer blogs lezen? Klik dan HIER.  

Misschien heb jij al gezien dat ik ook filmpjes op mijn YouTube kanaal zet? Ik zou het leuk vinden wanneer je me daar ook volgt.

Bezoek me ook op FB Communiceren met engelen is een besloten groep. Danielle Franssen.nl is mijn pagina en als je meer over olie wilt weten klik dan HIER.