Engelenhealing.

Zelf, weet ik lang niet altijd van te voren wat ik tijdens een engelenhealing mag gaan doen.
Natuurlijk, heb ik de engelenmeditatie zelf doorgekregen en vertrouw ik op mijn engelen.

De engelen vinden het fijn om op verschillende manieren hun helende energie laten stromen. Vandaar dat ik naast een engelenmeditatie, altijd nog iets anders met de deelnemers mag gaan doen. Soms is dit een boodschap doorgeven middels een engelenkaart of nog extra energie doorgeven via een handoplegging.

Engelenhealing of angelparty?

Iedere keer is het voor mij een feestje, om op deze manier met de engelen te mogen samenwerken. Ik ervaar het dan ook stiekem als een private angelparty.

Het is prachtig om te mogen zien, op welke manier de engelen van de deelnemers mijn aandacht proberen te trekken. Zij staan namelijk tijdens de engelenhealing naast en achter de deelnemers.

De ene engel laat me weten dat de deelnemer wat meer helende energie kan gebruiken, op het gebied van de liefde bijvoorbeeld.
De andere engel trekt mijn aandacht omdat er die deelnemer, net een fikse griep heeft gehad. Volgens de engel kan wat extra helende energie haar helpen herstellen.

De deelnemers van de engelenhealing, ervaren de engelenhealing als een rustgevende en serene aangelegenheid.
Voor mij is het in de tussentijd een bruisende angelparty! Overal zijn engelen, die hun best doen om mijn aandacht te trekken.

Er zijn altijd veel zachte en liefdevolle engelen aanwezig en die stralen allemaal hun helende energie naar de deelnemers.

Voor mij is het magisch om naar te kijken en het kost me soms wat moeite om mijn aandacht bij de meditatie te houden.

Engelenhealing en het doorgeef lichtje.

Laatst, mochten de deelnemers, tijdens een healing, afscheid nemen van een emotie die ze niet meer nodig hadden. Het rotte gevoel dat die emotie met zich meebracht gleed als een last van de schouders.

De deelnemers mochten via het branden van een lichtje een intentie plaatsen. Een intentie is een diepverlangen dat je diep van binnen voelt en die je kenbaar wilt maken aan de engelen of het universum.

De engelen vroegen mij om de deelnemers duidelijk te maken dat de engelenhealingen bedoeld zijn om de deelnemers vooruit te helpen in hun leven. De engelen willen laten weten dat ze altijd bereid zijn om de deelnemers te helpen, op welk gebied dan ook.

Het doorgeef lichtje is heel belangrijk.
Engelen zijn lichtwezens en zien een lichtje als een enorme bundel licht. Via dit licht kunnen ze heel snel de emoties en rotte gevoelens van de deelnemers meenemen naar het licht.
De deelnemers voelen heel snel dat er een verandering in hun gemoedstoestand plaats vindt.

Het doorgeef lichtje is een prachtige eenvoudige manier om je intentie te versterken.
Het is zo simpel, je steekt gewoon je lichtje aan, aan het al brandende lichtje. Op deze manier versterk je steeds de intenties.

Engelenhealing = transformeren.

De engelen bundelen het licht van al deze lichtjes en begeleiden zo de intenties naar boven.
Wanneer de rotte gevoelens en emoties (van de deelnemers) in de wereld van de engelen zijn aangekomen, worden ze getransformeerd.
Ze worden getransformeerd in helende, heldere en zuivere energie.
Deze energie wordt weer terug gestuurd naar de deelnemers.

Lieve engelen, ik dank jullie voor de samenwerking en het feit dat jullie mij uitkozen om als kanaal te mogen functioneren.

Lieve deelnemers, ik dank jullie voor jullie deelnameaan de engelenhealing.

Liefs Daniëlle

Ps.

Ben jij al in het bezit van mijn gratis weggever? Vraag deze hier aan.