Wiskunde-examen met aartsengel Michaël.

Als kind leerde ik dat er verschillende engelen bestonden.Zo waren er de “normale” engelen en de “speciale” engelen.De “Speciale” engelen waren groter en machtiger dan de “normale” engelen.Zij verschenen op momenten dat ik onzeker of bang was.Dat engelen mij ook konden helpen tijdens een examen, wist ik toen nog niet.

De “speciale” engelen zijn de aartsengelen.Aartsengelen zijn inderdaad groter en machtiger dan de “normale” engelen.Ze hebben ook een andere taak dan de “normale” engelen.Het is hun taak om mensen, dieren en de aarde bij te staan.Ze ondersteunen of beschermen wanneer er door vervelende invloeden van andere (soms wel levens veranderende) schade wordt aangericht.

Examenperiode.

Op de basisschool was ik bij het maken van een toets al heel zenuwachtig. Ik kon zo zenuwachtig zijn, dat er een time-out in mijn hoofd plaatsvond. Mijn hersenen deden dan even helemaal niets.Deze time-outs waren voor mij zo vervelend dat ze een impact op mijn zelfvertrouwen hadden.Mijn beschermengel leerde mij dat, na een aantal keer diep in en uit te ademen de time-out snel voorbij was.

Tijdens de examenperiode van de middelbare school, kon ik me enorm druk maken over de kleinste dingen.Heb ik wel tijd genoeg? Vergeet ik mijn etui niet? Zit mijn rekenapparaat wel in mijn tas? Ken ik die laatste aantekeningen wel uit mijn hoofd?

De engelen lieten mij, in deze stressvolle periode, duidelijk voelen dat ik er niet alleen voor stond. Ze stelde mij gerust en gaven me moed. Ze moedigde mij aan om vertrouwen in mezelf te hebben.

Hulp, tijdens het examen.

De ervaring die ik tijden het wiskunde-examen opdeed, was er een die ik nooit zal vergeten.Ik zat keurig aan mijn tafeltje, en maakte de grote enveloppe waar het examen inzat open.Ik baalde als een stekker want net op dit spannende moment kregen mijn hersens een time- out.

Ik voelde me zo hulpeloos en raakte in paniek. Ik was boos, gefrustreerd, moedeloos en wanhopig tegelijk.Zo erg had ik de time-out nog nooit beleefd.

Het enige dat ik kon doen was in gedachten keihard om hulp roepen.

Vrijwel direct voelde ik verandering.Mijn boosheid verdween en in mijn hoofd heerste er plots kalmte.Mijn spieren ontspande en ik kon helder nadenken.Ik voelde me gesteund en mijn zelf vertrouwen was terug.Alle kennis die ik had op gedaan tijdens het studeren voor mijn wiskunde-examen vloeide terug in mijn hoofd en ik begon mijn examen te maken.

Het voelde als of ik in een eigen ruimte zat, het leek wel een soort bubbel .Er was een totale leegte van tijd.

Michaël, bleek mijn examen te hebben gered!

Die avond voelde ik welke aartsengel mij tijdens het examen geholpen had. Het was aartsengel Michaël.

Hij heeft me die dag geholpen met het bewaren van mijn focus, het terug keren van mijn zelfvertrouwen en het helder denken.Michaël heeft de tijd voor mij stil gezet en mij volledig beschermd tegen stress en angst.

Sinds die dag in het examenlokaal, werk ik iedere dag bewust samen met de engelen.Ik mocht ervaren dat er direct hulp voor me is en dat zelfvertrouwen mag groeien op het moment dat ik weerstand los laat.

Ook jij mag leren om bewust met aartsengel Michaël samen te werken.Heb je mijn cadeau al ontvangen? Je kunt hem hier aanvragen.

Ik weet zeker dat jij in je leven ook wel eens een momentje hebt me gemaakt waarbij je vanuit onverwachte hoek een steuntje in de rug mocht voelen.

Liefs Daniëlle

Ps. voor nog meer leuke engelen weetjes kijk op https://daniellefranssen.nl/blogs/