test

Daniëlle FranssencounselorPesaken 6,6271 PB Gulpen06-34846545info@daniellefranssen.nl

KVK: 14126915CAT therapeutennummer: CM1044-15-12-17AGB code vestiging : 90064816AGB code zorgverlener: 90105529Prestatie code: counseling 24506Tarief: € 50,-  (60 min.)

Counseling:

Counseling is een effectieve vorm van hulpverlening waarbij er laagdrempelige gesprekken worden gevoerd met een counselor.

Het doel van de counseling sessies is dat ik samen met jou ga werken aan het terug in balans komen.

Als counselor zet  ik je huidige situatie zo inzichtelijk mogelijk neer.

Ik werk altijd vanuit een vertrouwensband. Het is voor mij belangrijk dat jij je gehoord en gezien voelt door mij.

Je hebt immers het gevoel uit balans te zijn en wilt graag weer terug in balans komen.Dat is ook de reden dat de gesprekken vaak “to the point” zijn.

Ik dring graag snel door  tot de kern van het probleem. Altijd op een respectvolle manier met jouw intenties voorop gesteld.Ik oordeel en veroordeel niemand. Het is mijn doel je te ondersteunen zodat je weer terug in je eigen kracht komt.

Ik leer je graag om op een andere manier naar je situatie te kijken, zodat je zelf oplossingen kunt vinden die bij jou passen.

Belangrijke aspecten van counseling zijn:

Ik ben als counselor altijd objectief en oordeel niet.Ik luister echt naar jou.Ik help je om problemen inzichtelijk te maken.Ik help je zoeken naar oplossingen die bij jou passen.Ik bied je een veilige omgeving aan.De counseling sessies die ik aanbied berusten op onderling respect.

Voor wie is counseling  bedoeld?

Voor iedereen die het gevoel heeft uit balans te zijn. Dat kan natuurlijk verschillende oorzaken hebben op zowel privé als werkgebied.

Counseling is ook preventies in te zetten zodat je de opnieuw gevonden balans beter kunt vast houden.

Hoe vaak je voor een counseling sessie moet komen???

Op de eerste plaats MOET je helemaal niets. Het aantal sessies hangt  van de persoon af. Dat verschilt dus van persoon tot persoon.De meeste mensen geven na 5 sessies aan, dat er wat meer tijd tussen de afspraken mag komen. Het komt geregeld voor dat men ook preventief counseling sessies blijft boeken.

Wil jij een counseling sessie boeken?

Stuur mij dan een mailtje, zet er duidelijk bij dat je een afspraak wilt maken voor een counseling sessie.Omdat iedereen mijn volledige aandacht verdiend tijdens een counseling sessie, neem ik de telefoon niet op wanneer ik bezig ben.

Wees gerust, ik beantwoord de mail altijd. ​

Info@daniellefranssen.nl

HEUVELLAND SPIRITUEEL is aangesloten bij het  Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT)  .

Een counsellingsessie kost €50,-  (60 min.) en heeft een prestatie code: counseling 24506.Deze behandelingen worden uit het aanvullende pakket vergoed door de volgende zorgverzekeraars:

– CZ: CZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden Zorg– Achmea/Zilveren Kruis: Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO en OZF, ONVZ– Menzis: Menzis, PMA, Anderzorg, de drie Zorgkantoren Groningen, Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ)– ONVZ: PNO zorg, VvAa, ONVZ zorgverzekering

Het vergoedingen overzicht van alle zorgverzekeraars in 2020 vindt je HIER. De behandelingen worden NIET vergoed door de VGZ.

Heuvelland Spiritueel wordt door de stichting Complementair Aanvullende Therapeuten (st.CAT) erkend als zorgaanbieder en heeft de jaarlicentie Erkend Alternatief Therapeut Level 3 ontvangen.

Wil je de licentie van Heuvelland Spiritueel zien? Klik dan HIER.

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/ Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

disclaimer I  algemene voorwaarden I klachten of geschillen I privacyverklaring I contact