7 Helende engelenmeditaties

7 helende aartsengelen meditaties

Er zijn mensen die denken dat wanneer je met de engelen samenwerkt je leven als vanzelf op rolletjes loopt.Natuurlijk zit het ons niet altijd mee. Men vergeet dan dat wij allemaal onze lessen mogen leren. 

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je niet zo lekker in je vel zit? Dat je  leven niet in balans is?Er chaos in je hoofd woont?Je emoties alle kanten op vliegen?Jij jezelf kwijt bent geraakt?

Lessen leren in het leven is lang niet altijd leuk of gemakkelijk.

Het leven kan ook wel eens zwaar aanvoelen, zeker wanneer het voelt als of je er alleen voor staat.

Iedereen kan mediteren, echt iedereenEr bestaan namelijk zoveel verschillende manieren om te mediteren dat er altijd wel eentje te vinden is die bij je past.

De engelen gaven mij deze geleide meditaties door, zodat ook echt iedereen hun helende trillingen kan ontvangen. Bij een geleide meditatie luister je eigenlijk gewoon naar mijn stem, terwijl jij in een ontspannen houding zit of ligt en je ogen gesloten hebt.

Heb jij nog nooit gemediteerd??? Dan zijn deze 7 helende aartsengelen geleide meditaties ideaal voor jou om het leren.

Heb jij wel al vaker gemediteerd? Dan weet je dat het heel prettig is om geleide meditaties te volgen.

De aartsengelen hebben een oplossing voor je.

Speciaal voor de momenten dat ik het gevoel heb dat mijn leven stil staat of dat de lessen erg zwaar zijn hebben de aartsengelen hebben mij 7 helende meditaties doorgegeven. 

Ik deel deze meditaties vanuit liefde ook met jou.Ook jij mag ervaren op welke manier de aartsengelen weer rust en balans in je leven brengen.

In iedere meditatie verbindt een aartsengel zijn helende energie met een van de  essentiële oliën. De oliën versterken de  trillingsfrequentie van de aartsengelen.

 

Aartsengelen werken graag samen met onze chakra’s. Deze draaiende bundels van energie zijn enorm belangrijk voor ons gevoel.

Onze gevoelens zijn de sleutel om weer terug in balans te komen.

Ik volgde 7  dagen na elkaar de meditaties ( en deed ze zelfs ‘smorgens en ‘savonds) en voelde me direct veranderen.

Wanneer de aartsengelen ons helpen om  balans en harmonie terug in ons leven te krijgen, maken ze graag gebruik van verbindingen. Ze staan dan ook te popelen om zich te verbinden met jou!

De meditaties zijn enorm krachtig en na 7 dagen voelde ik me al een heeeeeeeeel stuk beter en veel meer terug in balans. Ik kwam weer in actie ( mijn leven stond niet meer stil) en durfde mijn stem weer te laten horen.

Maar het aller, aller, aller mooiste vond ik persoonlijk dat mijn diepste verlangens en wensen duidelijk werden.

Ze werden zelfs zo duidelijk dat ik nu de stappen zet om ze te verwezelijken.

Klik hier wanneer je wilt weten wat een chakra is.

♥Aartsengelen verbinden♥

Waarom verbinden de engelen hun trillingsfrequentie?

Aartsengelen verbinden graag, ze doen niets liever dan  je helpen en ondersteunen.Hierbij maken aartsengelen gebruik van hun trillingsfrequenties.

Essentiële oliën hebben hele hoge trillingsfrequenties en daar houden de engelen van.

♥Verhoog je eigen engelenfrequentie

Maak gebruik van essentiële oliën om je met de aartsengelen te verbinden. Gebruik de essentiële oliën consequent en op ieder gebied in je leven.

Ik wilde geen chemische / giftige stoffen meer in mijn leven, ze hebben een lage trillingsfrequentie en zijn schadelijk voor ons lichaam en onze geest. Chemische rommel heeft altijd invloed op hoe wij ons voelen of hoe ons lichaam functioneert. Ze kunnen zelfs onze gedachten, gevoelens en denken vertroebelen.

♥Balans & Harmonie

Verlang jij naar BALANS en HARMONIE  in je leven???

Volg de 7 helende aartsengelen meditaties . Ze zijn eenvoudig te volgen en brengen direct rust. Volg iedere dag een meditatie (ik deed ze zelf twee keer per dag). Na de 7 dagen neem je een week meditatie pauze.

In deze week zal de nieuwe (verhoogde) trillingsfrequentie verandering mogen brengen in je leven. Veranderingen hoeven niet meteen zichtbaar zijn, engelen werken immers veel “achter de schermen”. Na de “pauze” week start je opnieuw met de meditaties.

Wat ga ik je toesturen?

Je ontvangt van mij 7 helende aartsengelen-meditaties.Deze heb ik persoonlijk doorgekregen van de de aartsengelen en  voor je ingesproken.

Dag 1. A.E. MichaëlDag 2. A.E. GabriëlDag 3. A.E  JophiëlDag 4. A.E. ChamuëlDag 5. A.E. HaniëlDag 6. A.E. ZadkiëlDag 7. A.E. Raziël

Je merkt vanzelf wanneer je terug in balans begint te komen. Je wordt namelijk weer actiever, gaat nieuwe dingen doen, ontmoet nieuwe mensen en je maakt keuzes.

♥Tip

Volg deze meditaties 1 keer per maand.

Je leven verandert op het moment dat jij steeds meer bij jezelf mag komen.  Je komt dichter bij jezelf op het moment dat je trillingsfrequentie hoger wordt. Samen met deze helende aartsengelen- meditaties verhoog jij zelf je trillingsfrequentie.

Dit vinden andere ervan……..

Ik mediteer vaker. En ik vind engelen heel fijn. Daarom heb ik deze meditatieset aangeschaft. Daniëlle heeft een hele fijne stem. Elke dag hen ik een meditatie gedaan. Zoveel werd duidelijk, maarik heb ook veel los mogen laten. Op gevoel luister ik nu nog steeds een engelen meditatie.

Francisca

Algemene voorwaarden, Privacy en cookies, Behandelovereenkomst, klachtenregeling, vergoeding 2022, Wkkgz geschillencommissie