Counseling

♥ Counseling ♥

Daniëlle Franssencounselor (Heuvelland Coaching & Begeleiding)Pesaken 6, 6271 PB Gulpen06-34846545info@daniellefranssen.nl

KVK: 14126915

BTW: nl001814484B55

Prestatiecode: 24506 (meer info klik CAT vergoedbaar)Als CAT therapeut behandel ik geen kinderen.Tarief: € 50,- incl.btw (60 min.)

Bereikbaarheid: tijdens kantooruren (via de mail).

Openingstijd:  ma t /m vrij alleen op afspraak.

Counseling:

Counseling is een effectieve vorm van hulpverlening waarbij er laagdrempelige gesprekken worden gevoerd met een counselor.

Het doel van de counseling sessies is dat ik samen met jou ga werken aan het terug in balans komen.

Als counselor zet  ik je huidige situatie zo inzichtelijk mogelijk neer.

Ik werk altijd vanuit een vertrouwensband. Het is voor mij belangrijk dat jij je gehoord en gezien voelt door mij.

Je hebt immers het gevoel uit balans te zijn en wilt graag weer terug in balans komen.Dat is ook de reden dat de gesprekken vaak “to the point” zijn.

Ik dring graag snel door  tot de kern van het probleem. Altijd op een respectvolle manier met jouw intenties voorop gesteld.Ik oordeel en veroordeel niemand. Het is mijn doel je te ondersteunen zodat je weer terug in je eigen kracht komt.

Ik leer je graag om op een andere manier naar je situatie te kijken, zodat je zelf oplossingen kunt vinden die bij jou passen.

Belangrijke aspecten van counseling zijn:

Ik ben als counselor altijd objectief en oordeel niet.Ik luister echt naar jou.Ik help je om problemen inzichtelijk te maken.Ik help je zoeken naar oplossingen die bij jou passen.Ik bied je een veilige omgeving aan.De counseling sessies die ik aanbied berusten op onderling respect.

Voor wie is counseling  bedoeld?

Voor iedereen die het gevoel heeft uit balans te zijn. Dat kan natuurlijk verschillende oorzaken hebben op zowel privé als werkgebied.

Counseling is ook preventies in te zetten zodat je de opnieuw gevonden balans beter kunt vast houden.

Hoe vaak je voor een counseling sessie moet komen???

Op de eerste plaats MOET je helemaal niets. Het aantal sessies hangt  van de persoon af. Dat verschilt dus van persoon tot persoon.De meeste mensen geven na 5 sessies aan, dat er wat meer tijd tussen de afspraken mag komen. Het komt geregeld voor dat men ook preventief counseling sessies blijft boeken.

Omdat ik er veel waarde aan hecht om je zo goed mogelijk te helpen neem ik tijdens de counseling sessie de telefoon niet op.

Voor het maken van een afspraak voor een counseling sessie kun je het beste mailen naar info@daniellefranssen.nl

Let op:De praktijk is niet toegankelijk voor mindervaliden. Daar de praktijk landelijk gelegen is, is het helaas niet bereikbaar via het openbaar vervoer.De praktijk is goed bereikbaar voor eigenvervoer en er is ruim voldoende parkeer gelegenheid.Ik streef ernaar om tussen de afspraken voldoende tijd te laten zodat cliënten elkaar niet tegen komen.Mocht dit onverhoopt toch voorkomen dan is er een wachtruimte aanwezig.

Wat vinden mensen ervan………….

Ten tijde van een van de moeilijkste momenten in mijn leven, waarin heftige periodes van afscheid nemen elkaar in een rap tempo opvolgde, kwam ik per “toeval” bij Daniëlle terecht. ( Ondertussen al weer 5 jaar geleden)Hoe vaak ik ook wankelde van deze wervelwinden….ik ben op de been kunnen blijven. Ze heeft mijn nieuwsgierigheid naar het leven, en mijn levenslust weer opnieuw kunnen aanwakkeren…….Ik ben weer wie ik ben en altijd geweest was……

Daniëlle: “I love you to themoon  and back…”

Leny

Disclaimer

Alleen individuele en curatieve therapie worden vergoed en erkent door de beroepsorganisatie. Informeer bij je eigen zorgverzekeraar of mijn behandeling door hun wordt vergoed.

Algemene voorwaarden, Privacy en cookies, Behandelovereenkomst, klachtenregeling, , Wkkgz geschillencommissie, beroepscode