Mini training: Gevoelens, emoties en essentiële olie.

Gevoelens en emoties spelen een grote rol in ons leven.

Ze geven ons vrolijke en liefdevolle gevoelens maar kunnen lastig en moeilijk zijn.

Gelukkig kan de natuur ons hierbij van dienst zijn.Er bestaat namelijk een groep uiterst uitgebalanceerde essentiële oliën die specialist zijn op het gebied van gevoelens en emoties. 

In deze mini training geef ik je over deze groep graag wat meer uitleg.

Download HIER het E-BOOK Valor / Inner Child

Download HIER het E-BOOKInner Child / Release

Download HIER het E-BOOKHarmony / Forgiveness

Nog eens op een rij.

VALOR:De VALOR olie heeft het vermogen om ons het gevoel van eigenwaarde en moed (vanuit ons hart) te geven.Hierdoor kunnen we emoties los laten die ons tegen houden in ons leven. 

De VALOR is vooral belangrijk om te gebruiken omdat we ons lang niet altijd bewust zijn van emotionele blokkades.We voelen dan wel vaak een onrustig gevoel maar zijn ons niet bewust van de blokkade.

PRESENT TIME:Deze heerlijk bloemig ruikende olie is samengesteld uit verschillende soorten olie, met als doel een bepaalde trilling te bereiken.De trillingsfrequentie die hoort bij PRESENT TIME is er op gericht om je lichaam terug te laten komen naar een gevoel van realiteit.

Deze hoge trilling brengt afstemming tussen lichaam en geest. Dit is vooral belangrijk wanneer je door hevige of langdurige emoties het gevoel hebt niet meer bij jezelf te zijn. Je voelt je afgescheiden van jezelf en de mensen om je heen.

INNER CHILD:Inner Child is een blend die ons kan helpen om weer terug tekomen naar de kern van wie we zijn. Wanneer we leren om van onszelf te houden en onze eigen IK echt leren kennen, dan kunnen we echt voldoening ervaren van ons leven.Heel belangrijk voor iedereen die zich afgesloten voelt van zichzelf en de wereld om zich heen. 

RELEASE:Deze heerlijke bloemen geur helpt mij echt goed bij het loslaten van bijvoorbeeld mijn eigen boosheid of wanhoop. Deze brengen mij helemaal niet vooruit.Wanneer we in staat zijn om de emoties die verbonden zijn met herinneringen die ons niet langer dienen los te laten, kunnen we verder gaan.

Het gevoel dat ik mag ervaren wanneer ik release in mijn diffuser heb, is er een van een diepere laag. Een innerlijke rust en soms ook wel een vredig gevoel. Ik blijf niet in die vervelende gevoelens hangen en kan weer door met de dag.

Harmony:Harmony is een heel sterk spiritueel en emotioneel oliemengsel.Het bevordert en helpt bij het creëren van harmonie. Zodra dit gebeurt in ons lichaam kan de energie opnieuw stromen en voelen we ons meer in evenwicht.

Harmony, zal helpen bij mensen die worden genegeerd in hun leven. Het kan ook helpen bij het vrijgeven van vijandigheid of angst om gestraft te worden. De meeste van deze emoties vloeien voort uit het ontbreken van liefde of mededogen voor zichzelf. Harmony zal helpen om te herstellen van hoop en geloof in jezelf.

Forgiveness:Wanneer je FORGIVENESS dagelijks gebruikt zal je energie in een hogere trilling/frequentie komen en je helpen om te vergeven en los te laten op diverse niveaus.

FORGIVENESS helpt je om anderen te vergeven, maar ook om jezelf te vergeven. Het ondersteunt je om in te zien dat dingen die in het verleden zijn gebeurd los gelaten mogen worden.

Algemene voorwaarden, Privacy en cookies, Behandelovereenkomst, klachtenregeling, vergoeding 2022, Wkkgz geschillencommissie