Wordt Angel Blessing Therapy

Wordt Angel Blessing Therapeut.

Ben jij al een energetisch therapeut, maar op zoek naar een nieuwe invalshoek voor het behandelen van je cliënten?Werk jij samen met engelen en ben je op zoek naar een manier om samen met de Angel Blessing engelen cliënten energetisch te behandelen?Ben jij op zoek naar een methode om mensen samen met de Angel Blessing engelen te helpen om vooruit te komen in het leven?

Iedereen die graag met de engelen samenwerkt kan Angel Blessing therapeut worden. Je hoeft geen speciale vooropleiding te bezitten om deel te nemen aan de Angel Blessing Therapy opleiding.

Waaruit bestaat de opleiding?

De opleiding bestaat uit 2 modules + een inwijding. 

Module 1.

Tijdens deze eerste module leer je de basiskennis van de Angel Blessing Therapy.♥ Je maakt kennis met de Angel Blessing engelen, met hun specifieke kwaliteiten en werkgebied.♥ Basis theorie en de eerste handgrepen. ♥ Dankgebed ♥  Prioriteit meditatie.♥ Body Memory Card♥ Set Angel Blessing engelen

Duur: een halve dag of een avondKosten: € 200,- incl. lunch / lekkers & theorieboek.

De Angel Blessing engelen werken nauw samen met de Angel Blessing Therapeut.

Iedere engel heeft zijn specifieke werk gebied en de therapeut kan op deze manier heel gericht de energie van de engelen sturen.

De Angel Blessing Therapeut heeft een speciale inwijding gehad waardoor de therapeut in staat is om deze engelenenergie door te geven en te sturen.

Deze unieke manier van energetisch behandelen zorgt ervoor dat de therapeut diepe en verborgen blokkades naar de oppervlakte kan brengen. 

Voor de cliënt is dit een verademing omdat de cliënt dan de mogelijkheid krijgt om deze blokkades op te ruimen.

Module 2.  

Tijdens de tweede module gaan we uitgebreid aan de slag met het behandelen!♥ Je leert alle handgrepen die je nodig hebt om te behandelen.♥ Je leert stap voor stap hoe je een behandeling moet uitvoeren.♥ Je gaat aan de slag met de Body Memory Card.♥ Oefenen, oefenen, oefenen.♥ Instructie kaart emotionele herprogrammering ( extra oefening).♥ Ontdek je ziels verlangen bij je cliënt (extra oefening).♥ Je leert de Angelfreedom rollers gebruiken. Dit zijn speciale rollers waarin essentiële olie verwerkt is. De trillingen van de essentiële olie      koppel je aan de energie van de Angel Blessing engelen.♥  De Angelfreedom techniek ( AFT). Dit is een EXTRA  tool die je (indien nodig) bij de behandeling kunt betrekken.

Duur: een hele dagKosten: € 300,- incl.lunch & theorieboek 

Inwijding:

Het bijzondere van de Angel Blessing Therapy is dat de therapeut speciale engelen inwijdingen heeft gehad. Deze speciale inwijding stelt de therapeut in staat om de energie van de Angel Blessing engelen door te geven. Waardoor het voor de therapeut mogelijk wordt om nog intensiever te kunnen samenwerken met de Angel Blessing engelen.

Deze prachtige inwijding vindt plaats in de praktijk.

Na de inwijding reiken wij ook de certificaten van module 1 en 2 uit.

Duur: halve dag of een avond.Kosten: €100,-

Algemene voorwaarden, Privacy en cookies, Behandelovereenkomst, klachtenregeling, vergoeding 2022, Wkkgz geschillencommissie