“Hoe zit dat nu toch eigenlijk met die engelen?”

Hoe zit dat nu eigenlijk met die engelen. Deze vraag krijg ik regelmatig.Engelen bestaan uit energie, zijn onsterfelijk  en het zijn de gevleugelde boodschappers.Het woord boodschapper is in het Grieks ’Angelos’.

Bruggenbouwers

Je kunt engelen zien als bruggenbouwers. Engelen, bouwen energetische bruggen tussen de aarde en de hemel.

De taak van engelen is om energie te transformeren.Engelen zetten de energie van het universum om naar aardse energie en fysieke energie.

Elke engel is een pure uiting van liefde vanuit het universum naar ons hier op aarde.

 

Hoe zien engelen eruit?

Engelen hebben eigenlijk geen fysieke vorm.  De meeste mensen kennen engelen van plaatjes.

Engelen kun je op verschillende manieren waarnemen.Sommige mensen zien engelen als een wezen met vleugels dat eruit ziet als een mens,  andere zien engelen als gekleurd licht en weer andere zien geen engelen maar voelen hun aanwezigheid.

Voor mij bestaat een engel uit een bundel energie dat telkens anders kan aanvoelen of eruit kan zien.Een engel is volmaakt, ze bevat mannelijke en vrouwelijke energie.

Vroeger:

Vroeger mocht je niet praten over engelen. De mensen die communiceerde met de engelen zwegen daar veelal over.Tegenwoordig, zijn er veel mensen die de engelen weer in hun leven hebben omarmd en die dan ook dagelijks contact met de engelen hebben.Veel mensen zoeken niet alleen troost en steun bij de engelen, Ze vragen de engelen ook om hun te begeleiden in hun spirituele ontwikkeling.

 

Is het een voordeel om contact met je engelen te hebben?

Jazeker!Engelen helpen je te groeien op allerlei gebieden in je leven. Zo helpen ze je bij het groeien van je zelfbeeld, je innerlijke wijsheid of het overwinnen van obstakels.Eigenlijk verlichten de engelen je innerlijke pad.

Engelen helpen je om je lichaam, geest en ziel één te maken. Hierdoor groeit je bewustzijn en wordt je trillingsfrequentie verhoogd.

Het mooie is dat wanneer wij allemaal onze trillingsfrequentie verhogen, wij met z’n alle de trilling van de aarde verhogen.

Mijn beste tip voor jou.

Start met het communiceren met de engelen!

Engelen wachten op je, jij mag ze uitnodigen in je leven zodat ze (achter de schermen) kunnen gaan helpen. Engelen gaan direct aan de slag met als doel de lage trillingen in je leven te helpen verhogen.

Zo zijn zij het, die ’toevallige’ ontmoetingen regelen. Ze brengen mensen en situatie in je leven die jou ook weer vooruit kunnen helpen.Ga met de engelen aan de slag en werk met ze samen. Zij werken immers achter de schermen en jij ervoor.

Voorbeelden van Engelen tekens:

♥ Je kunt de energie om je heen voelen veranderen. Zo zou het kouder of warmer aan kunnen voelen. Maar kan ook voelen als een briesje dat langs je     door gaat.

♥ Je zou zomaar een bepaalde smaak in je mond krijgen of een geur ruiken.

♥ Je kunt innerlijke rust en vrede voelen.

♥ Je kunt lichtstralen, kleuren of bollen zien.

Ben jij benieuwd welke tools ik o.a. gebruik bij het communiceren met de engelen?

Ik gebruik dagelijks de ENGELENKAARTEN, ik MEDITEER en SCHRIJF geregeld de aartsengelen aan.